Trek Dual Sport 3

Trek Dual Sport 3

5260104
Sista produkten i lager
9 595,00 kr
Inkl. moms

Dual Sport 3 är en högpresterande hybridcykel med uppgraderade komponenter som klarar prövningarna på långturer med varierande underlag från asfalt till grus! Dämpad gaffel, en 1x-drivlina med stort växelområde, TLR-fälgar och punkteringsskyddade däck är ytterligare plus som ger extra trygghet när det är dags för de stora äventyren.

En robust aluminiumram, dämpad gaffel med Lockout-funktion och en enkel Shimano 1x10-drivlina som i avsaknad av framväxel betyder enklare vajerdragning och enklare användning. Med en 11-46-kassett får du trots det ett stort växelområde med alla växlar du behöver för både höjder och dalar. Hydrauliska bromsar från Shimano, TLR-fälgar, punkteringsskyddade däck för all slags terräng, ergonomiska handtag och Blendr-styrstam som gör det enkelt att montera tillbehör.

Färg
Storlek

 
Material ram
Aluminium
Hjulstorlek
28"
Bromstyp
Hydraulisk skivbroms
Antal växlar
10-vxl
Dämpning fram
Ja
1 Produkt
601842580837

Vi reserverar oss för felskrivning samt för att vissa komponenter på cyklar kan skilja sig från bild och vad som anges i specifikation. På grund av rådande världsläge kan tillverkaren utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

Inga recensioner
Produkt tillagd i jämförelse

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.