Crescent Elder 50 9-vxl

Crescent Elder 50 9-vxl

YEC7895821
Sista produkten i lager
31 995,00 kr
Inkl. moms

Har du bestämt dig för att börja cykelpendla? Då väntar Elder på dig! En komplett utrustad elcykel med aluminiumram, sportigt avslappnad geometri och batteriet med 400 Wh är elegant integrerat i ramen.

Den dämpade gaffeln tillsammans med 44 mm breda däck gör att cykeln glider fram mjukt på alla möjliga underlag så som kullersten, grus eller asfalt. Centermotorn som är en Shimano E5000 ger dig kraften du behöver och på den avtagbara tydliga displayen kan du se effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften tar dig.

Elder har 9 växlar och fullt utrustad med skärmar, godkänt ramlås, belysning och stöd. Pakethållaren har AVS klicksystem, fäst en väska eller korg med ett klick. Montera på en barnstol, eller kärra bak, så löser du familjelogistiken.

Storlek

 
Material ram
Aluminium
Hjulstorlek
28"
Bromstyp
Hydraulisk skivbroms
Antal växlar
9-vxl
Elassisterad
Ja
Elsystem
Shimano
Motorplacering
Mittmotor
Dämpning fram
Ja
1 Produkt
7332982036085

Vi reserverar oss för felskrivning samt för att vissa komponenter på cyklar kan skilja sig från bild och vad som anges i specifikation. På grund av rådande världsläge kan tillverkaren utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

Inga recensioner
Produkt tillagd i jämförelse

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.