I vår verkstad kan vi åtgärda de flesta typer av cykelreparationer och servicearbeten - allt från punktering till service av dämpade framgafflar/bakdämpare. Vi byter även däck/slang på barnvagnar och slipar skridskor.

Cyklar tas emot och placeras i ett kösystem. Normal väntetid för inlämnad cykel är 2-5 vardagar. Under högsäsong och semestertider kan kötiden vara upp till 2-3 veckor.

Har man svårt att vara utan sin cykel kan man även boka en verkstadstid. Det görs på telefon 08-870145, via mail info@siggecykel.se, eller vid besök i butiken.

Alla cyklar är välkomna till vår verkstad, även om cykeln ej är köpt hos oss.

Cyklar sålda hos oss har 2 års fri service.

Välkommen in med din cykel!

Vår verkstad är certifierad av Shimano

Oavsett om du använder din cykel som träningsredskap, till pendling eller för rekreation, så är tillförlitlig cykelservice helt avgörande för att du ska kunna njuta fullt ut av din cykel.

Om din cykel underhålls regelbundet av proffs blir den inte bara roligare och säkrare att cykla på - den kommer också att hålla mycket längre. Det gör att du dessutom minimerar risken för oförutsedda utgifter. 

Varför Shimano Service Center?

På ett Shimano Service Center kan du alltid förvänta dig förstklassig service från de som kan din cykel bäst. Här behöver du aldrig oroa dig för brister i kvalitet, pålitlighet, kunskap eller säkerhet. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att ta hand om din cykel - därför gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa dig med det. Så fråga oss om vad som helst! Vår expertis finns här för dig - igen och igen och igen. 

Vi erbjuder cykelservice i världsklass:

  • Shimano-utbildade och certifierade mekaniker
  • Shimano originaldelar
  • Den senaste Shimano-tekniken

Besök Shimano Service Centers webbplats för att läsa mer.

Produkt tillagd i jämförelse

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.